Mijn foto

Wie is Laura Babeliowsky?

  • Laura Babeliowsky is expert op het gebied van acquisitie. Ze coacht professionals en ondernemers in dienstverlenende beroepen (coaches, adviseurs, trainers, ontwerpers) om meer klanten te vinden. De afgelopen jaren heeft ze honderden ondernemers geholpen om een succesvolle praktijk te creëren, dankzij effectieve coaching, praktische tips en de allernieuwste informatie op het gebied van dienstenmarketing.

Diensten om je te helpen meer klanten te vinden

Aanbevolen boeken over hoe je meer klanten krijgt

« Elevator pitches: leer op 17 januari 2008 wat echt werkt | Hoofdmenu | Wie content maakt, heeft de grootste overlevingskans »

17-2-08

Reacties

Sluit helemaal aan bij de discussie die wij afgelopen vrijdag met de 'Denktank' hebben gevoerd!

Hoi Laura,

Fijn om te dit te lezen. Precies het vraagstuk waar ik ook mee bezig ben op dit moment.Ik gun mezelf ook de tijd om de keuzes te maken en op den duur verder te focussen!

Hallo Laura,
Mijn eigen ervaring is geweest dat het ook gewoon tijd kost om te ontdekken wat je het allerleukste vindt en welke keuze je hebt te maken. Na verloop van tijd komt dat wel bovendrijven als je ermee bezig bent. Ik ben 3 jaar geleden voor mezelf begonnen en ben sinds een ongeveer een jaar tevreden over mijn keuze. En het werkt! Maar dat wist je natuurlijk al... ;-)

Hallo Laura,

voor mij geldt het ook, ik ben van alles gaan doen. Maar daardoor ben ik steeds meer gaan ontdekken (en doe ik nog steeds) wat mijn kwaliteiten zijn. Én ik ben zoveel verschillende soorten mensen tegengekomen waardoor ik een groot netwerk om me heen gebouwd heb. Dat begint nu in mijn voordeel te werken.
Ik ben er nog niet klaar mee om veel verschillende dingen te doen, maar kom wel zo langzamerhand steeds dichterbij een zeer goed werkend product en heb steeds meer de behoefte om bepaald onderdelen van mijn bedrijf af te stoten. Ik zie het als een natuurlijk proces.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.