Mijn foto

Wie is Laura Babeliowsky?

  • Laura Babeliowsky is expert op het gebied van acquisitie. Ze coacht professionals en ondernemers in dienstverlenende beroepen (coaches, adviseurs, trainers, ontwerpers) om meer klanten te vinden. De afgelopen jaren heeft ze honderden ondernemers geholpen om een succesvolle praktijk te creëren, dankzij effectieve coaching, praktische tips en de allernieuwste informatie op het gebied van dienstenmarketing.

Diensten om je te helpen meer klanten te vinden

Aanbevolen boeken over hoe je meer klanten krijgt

« Hoeveel tijd kost bloggen? | Hoofdmenu | Let op hoe je linkt »

21-6-06

Reacties

Het verhaal van Simon en thema kiezen is voor mij ook zeer actueel.
Nog geen half jaartje startte ik heel klungelig en zonder duidelijke focus mijn grafisch ontwerpstudio met 2 grotere opdrachtgevers. Een wonder dat ik ooit die klanten heb kunnen overtuigen om mij te vragen. Het verhaal en presentatie hing met plakbandjes aan elkaar!
Nu pas ben ik mijn product precies aan het beschrijven en bepalen hoe ik daar kom waar ik precies wil zijn over ± 4 jaar. Het kost best wat tijd en energie, maar wat blijkt, opeens "past alles in elkaar", kan beter focussen en weer fris door met de volgende stap! Zelfs het acquireren is ook leuker geworden omdat ik nu gewoon een prima verhaal heb. En het mooiste is dat het echt werkt!

Sibren van der Burgt

hoi Sibren,
leuk om te horen dat het ook voor jou werkt!
Laura

Prima verhaal en erg leuke filmpjes! Zelf heb ik van meet af aan mijn doelgroep, 'Zelfstandige professionals en ondernemers met een persoonlijke signatuur', voor ogen gehad. In aanvang leek dat een moeilijk bereikbare doelgroep, maar nu een jaar na de start, komen ze spontaan op me af, blijken gesprekken die ik een half jaar eerder heb gehad aanleiding te zijn om alsnog projecten op te starten en blijkt deze 'focus' de spijker precies op de kop te slaan!

hallo Huub,
dat is dus eigenlijk dezelfde doelgroep als ik zelf heb!
Laura

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.