Mijn foto

Wie is Laura Babeliowsky?

  • Laura Babeliowsky is expert op het gebied van acquisitie. Ze coacht professionals en ondernemers in dienstverlenende beroepen (coaches, adviseurs, trainers, ontwerpers) om meer klanten te vinden. De afgelopen jaren heeft ze honderden ondernemers geholpen om een succesvolle praktijk te creëren, dankzij effectieve coaching, praktische tips en de allernieuwste informatie op het gebied van dienstenmarketing.

Diensten om je te helpen meer klanten te vinden

Aanbevolen boeken over hoe je meer klanten krijgt

« Leidt je weblog echt tot meer verkopen? | Hoofdmenu | Kiezen ≠verliezen: het verhaal van Simon Groen »

15-6-06

Reacties

Het is absoluut verslavend Laura! ;-)

Dat vind ik nou ook!
Laura

Verslavend, leerzaam en leuk. "Loslaten door verbonden te zijn", dat vind ik het mooie effect van webloggen. Connecting & Sharing met mensen die er toe doen. Want anders lees je die blog natuurlijk niet en reageer je ook niet. Zo 'voedt' je elkaar. Met waarden die er toe doen. Soms is dat geld, vaak zijn dat andere waarden (respect, reputatie, aandacht, presence, plezier).
Ik hoop dat je ook nog een stukje over de cursus zelf gaat schrijven. Ik ben erg benieuwd naar jullie bevindingen en die van de cursisten.

Ik ben ook helemaal verslingerd aan het bloggen en heb de blogfever goed te pakken! Het is voor mij een uitlaatklep om de dingen die me bezig houden te delen met anderen. Ik zie het als een manier om een community of practice op te bouwen. Ook is het ondertussen een manier geworden om met taal en schrijven bezig te zijn. Het is verslavend, stimulerend, creatief, dankbaar, spannend!

Wanneer staat de volgende workshop gepland? Gezien de reacties ben ik zeer geïnspireerd om daar ook mee aan de slag te gaan. Of heb je mogelijk nog een andere en kortere route?

hoi Stanley,
de volgende blogcursus is gepland op 20 september.
leuk dat je belangstelling hebt.
Laura

Het is inderdaad verslavend. Dat wist ik al uit de periode dat ik een privé blog had. Ik vroeg me alleen af of ik wel genoeg inspiratie zou hebben om regelmatig iets op mijn zakelijke blog te zetten.

Nou, dat blijkt dus reuze mee te vallen. Er zijn inspiratiebronnen genoeg: iets waar je in je werk tegenaan loopt, een artikel dat je leest, een vraag van een opdrachtgever, iets dat je meemaakt, een boek dat je koopt, een gesprek met een collega, etc, etc.

Kortom, er is altijd wel iets om over te schrijven.

Kijk ook eens op www.fitness.blog.nl
Een weblog over sport, gezondheid, psyche, voeding en sociologische verschijnselen. Echt leuk om te doen, vooral ook omdat het inhoudelijk voor iedereen iets biedt!

Nog een tip: http://zichtbarezaken.web-log.nl/zichtbarezaken/2006/08/directieblog.html Groeten van Huub.

Losse kleine persoonlijke snippets kosten inderdaag niet veel tijd. Goede onderbouwde blogposts daarentegen blijken nogal wat tijd te consumeren. Research, het opzoeken van relevante links, het schrijven.

Met tien minuten per dag kom ik er niet als ik het blog van m'n wensen zou willen schrijven.

Ik ben het met je eens dat als je goeie, waardevolle berichten wilt maken dat dat veel tijd kost.
Voor mij is dat nog steeds de moeite waard.
Laura

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.