Mijn foto

Wie is Laura Babeliowsky?

  • Laura Babeliowsky is expert op het gebied van acquisitie. Ze coacht professionals en ondernemers in dienstverlenende beroepen (coaches, adviseurs, trainers, ontwerpers) om meer klanten te vinden. De afgelopen jaren heeft ze honderden ondernemers geholpen om een succesvolle praktijk te creëren, dankzij effectieve coaching, praktische tips en de allernieuwste informatie op het gebied van dienstenmarketing.

Diensten om je te helpen meer klanten te vinden

Aanbevolen boeken over hoe je meer klanten krijgt

« Acquisitie verbeteren met artikelen | Hoofdmenu | Hoe je meer zelfvertrouwen krijgt »

24-4-06

Reacties

Sinds kort heb ik ook een weblog en hoewel ik niet direct effect op de verkoop heb gemerkt, is het heel leuk om te merken dat mijn klanten het lezen.
Ik hou het tamelijk op huis-tuin-en-keukenpraatjes want ik kan niet elke keer een lyrisch verhaal over kralen schrijven. Maar de blog pretendeert ook niet meer te zijn, en uiteindelijk heb ik de meeste reacties gekregen op het stukje over luiers verschonen...
Evengoed meld ik daar ook wanneer ik uitverkoop heb of een speciale actie, maar dat zijn niet de blogs die een reactie uitlokken.

Hoewel jouw nieuwsbrief weer automatisch in mijn bakje is gekomen, schrijf ik je een onautomatisch berichtje. Ik heb op het moment geen extra clients nodig.
Toch is het fijn om vast te wennen aan de noodzaak van acquisitie en mogelijkerwijs het veranderen van de weerzin hiertegen. Jij maakt het wel wat lichter en leuker allemaal.

Ik wou je eigenlijk alleen vertellen dat ik je heel goed vind. Tenminste wat je doet vind ik goed en leuk en jouw toon spreekt me aan. Ik denk dus dat jij ook goed bént.

Dat was het.

Veel succes met jouw manier en jouw bedrijf en jouw jou.

Lucy Lambriex

Hallo Laura,

Altijd weer een fijne opsteker die nieuwsbrieven van jou, vol van enthousiasme, leuke tips en interessante links.

Groeten van Huub

Bedankt Huub en Lucy,
leuk om te horen!

Laura

Beste Laura,

Je weblog heeft me geinspireerd om ook zelf een weblog op te zetten en de door mij geschreven artikelen (met name ondernemingsrecht) daarop te plaatsen. Ik heb mijn website doorgelinkt naar de weblog.

Ik heb al een aantal positieve reacties ontvangen. Hartelijk dank voor dit goede idee!

Saskia van de Griek

Hoi Saskia,
goeie actie!
Laura

Hallo Laura,

Bij "toeval" kwam ik op jouw website terecht. Heel praktisch en concreet, dus ik wil zeker eens een workshop bij je volgen. Ik ben namelijk startend ondernemer en ik ga iets heel anders dan mijn vakgebied doen. Meer over acquisitie en marketing wil ik dus zeker leren.
Via je website en je nieuwsbrief heb ik vervolgens een kijkje genomen op je weblog. Inderdaad een heel goede en leuke marketingtool. Je hebt een prettige schrijfstijl en als bezoeker is het fijn om zoveel artikelen te kunnen lezen.
Enthousiast geworden door jouw weblog heb ik me aangemeld voor een 30 dagen proeftijd. Binnen een paar uur heb ik al een heel leuk resultaat.

Hartelijk dank en veel succes met je onderneming,
Monique de Neef

Lees met plezier je nieuwsbrief. Ik heb inmiddels anderen/collega's op jou dienst geattendeerd. Ik overweeg zelf om meer te weten/leren over weblog e.d.
Je tone of voice spreekt mij aan.
Warme groet,
Hans Keuren

hallo Hans,
leuk te horen en natuurlijk ben je welkom op mijn weblogcursus.
Laura

Heel bijzonder Laura.
Neem ik ter onderzoek mee: een weblog. We zijn bezig de website van ons bedrijf af te maken.
Ik ben geïnspireerd om voor ons bedrijf "Oerstroom" in muziek en de creatie ervan een weblog te koppelen aan onze site.
Dank en nog vele jaren inspiratie gewenst voor jou!
Marcell Vroeijenstijn

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.