Mijn foto

Wie is Laura Babeliowsky?

  • Laura Babeliowsky is expert op het gebied van acquisitie. Ze coacht professionals en ondernemers in dienstverlenende beroepen (coaches, adviseurs, trainers, ontwerpers) om meer klanten te vinden. De afgelopen jaren heeft ze honderden ondernemers geholpen om een succesvolle praktijk te creëren, dankzij effectieve coaching, praktische tips en de allernieuwste informatie op het gebied van dienstenmarketing.

Diensten om je te helpen meer klanten te vinden

Aanbevolen boeken over hoe je meer klanten krijgt

« Rouwen om een acquisitie die niet doorging | Hoofdmenu | Omgaan met acquisitie: leren niemand te zijn om iemand te zijn »

29-12-05

Reacties

Vanmorgen heb ik dit verhaal gelezen en het eens goed tot me door laten dringen. Waarschijnlijk voel ik me aangesproken, want ik wil er op sommige punten toch iets tegenover zetten.

Wat is er mis met voor 'van alles' in zijn? Ik kan me voorstellen dat je ongeloofwaardig wordt als je zowel de vloeren komt boenen als de directeur komt adviseren, maar waarom zou je binnen bepaalde perken niet van de vrijheid mogen genieten die je als ondernemer nou juist hebt?

Bij sommige diensten is het gewenst dat je (af en toe) ter plekke aanwezig bent. Je lijkt dan een veredelde (waarom veredeld?) duurbetaalde werknemer, maar je hebt dat geld hard nodig (je draagt immers alle risico's zelf) én de opdrachtgever verwacht dat je direct 'piekt' en resultaat behaalt. Want jij bent immers die duurbetaalde kracht... Bovendien heb je wel degelijk meerwaarde als je niet al jaren tot het vaste meubilair behoort.

Potentiële opdrachtgevers vragen vrijwel zonder uitzondering om je 'cv'. Als je zegt dat je een website hebt waarop ook een portfolio te zien is, willen ze toch liever dat je je cv mailt.

Tot ziens op 22 maart ;-)

Hoi Denise,
je stelt goede vragen. Ik ga er nog wat aparte weblogs aan wijden.

Laura Babeliowsky

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.